NUKIĆ PRED UTAKMICU SA OLIMPIKOM: Očekuje nas teška utakmica, dat ću sve od sebe da nastavim sa dobrom formom

Kapiten FK Tuzla City za Balkan Interviews

Igrači FK Tuzla City otvorili su novu sezonu MTEL Premijer lige BiH sa dvije pobjede i dva poraza. Bez obzira na skromno šesto mjesto na tabeli, ekipa iz Tuzle je jasno pokazala kako će se boriti za sami vrh tabele.

Dobru formu ofanzivnog dijela “Građana” na svojoj koži je osjetila kakanjska Mladost, čiji je golman Bukvić prošlog vikenda čak pet puta vadio loptu iz svoje mreže.

Posebnu pažnju na ovoj utakmici privukao je i Ajdin Nukić, kapiten Tuzla City, koji ove sezone igra odlično. Protiv Mladosti je zabilježio tri asistencije, a za naš portal je komentarisao nadolazeću utakmicu protiv Olimpika.

“Iskreno očekujem da će biti zahtjevna utakmica, ekipa Olimpika ima kvalitet, ali sigurno da mi uz igru koju smo do sada pokazali i zalaganje svih nas kroz cijelih 90 minuta, možemo doći do nova tri boda.”

Komentarisao je i odličnu formu u kojoj se nalazi, te mogući nastavak iste.

“Prvenstveno sam sretan zbog tri asistencije, to mi daje samopouzdanje za sljedeće utakmice, a pred nama je da vidimo šta će se desiti protiv Olimpika. Vjerujem u sebe i sigurno da ću dati svoj maksimum da nastavim sa dobrom formom.”

Utakmica između FK Tuzla City i FK Olimpik je na rasporedu u nedjelju, 23. augusta, od 17:00. Građani će tražiti nova tri boda, a Olimpik je još uvijek u potrazi za prvim bodovima u eliti.